Nederlands Kampioenschap voor de Jeugd 2014

Jochem van Sabben heeft op het Nederlands Kampioenschap Aspiranten All Events een fraaie 2e plaats behaald! Jochem bleef de no. 3 juist 1 pin voor, maar moest zijn meerdere erkennen in Yorick van Deutekom die met grote overmacht de titel voor zich opeiste. Joey van den Boogaard eindigde 20e in deze categorie. Bij de Jongens Junioren kwam Jelle Groen dit keer niet verder dan de 11e plek. Rovano van den Bogaard werd 13e bij de Jongens Pupillen en ook Elvira de Weerdt behaalde deze keer geen ereplaats. Zij eindigde op de 4e plek bij de Meisjes Junioren.

This entry was posted in Februari2014. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>