Nieuwe Bowling in Tholen

Overgenomen uit de Thoolse Bode

THOLEN – In het pand aan de Stevinweg in Tholen, waar onder meer Healthclub Salus en Eeterij De Thoolse Brug is gevestigd, opent in februari volgend jaar een bowlingcentrum. Het krijgt acht bowlingbanen. Ondernemer Freddy Schijf uit Kloetinge, die met voormalig wereldkampioen bowlen Erwin Groen al een bowlingcentrum in Goes runt, wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Hij gaat samenwerken met Sjaloom Zorg. Cliënten van het zorgbedrijf gaan als vorm van dagbesteding onder meer de bediening verzorgen. Eeterij De Thoolse Brug wordt onderdeel van het centrum. Samen gaat het Bowling en Eeterij De Thoolse Brug heten. De banen zijn geschikt als wedstrijdbanen. Het 7-koppige bestuur van de bowlingvereniging in Hoogerheide gaat de nog te vormen bowlingvereniging Tholen leiden.

Overgenomen uit de Eendrachtbode
Ex-meubelzaak wordt bowlingruimte
Op de begane grond van het pand aan de Stevinweg in Tholen, waar  ooit meubelzaak Van Houte zat, komt volgend jaar een bowlingcentrum. Eigenaar Freddy Schijf wil er acht wedstrijdbanen realiseren, waar ook de recreant een balletje kan gooien. Er wordt samengewerkt met Sjaloom Zorg. Cliënten zullen worden ingezet voor werkzaamheden op en rond de bowlingbaan.
Overgenomen van de weblog van Omroep Tholen

Bowling “De Thoolse Brug”aan de Stevinweg in Tholen gaat in februari 2015 open. Dat is vrijdag bekend gemaakt. In het gebouw waar ook Salus Healthclub in is gevestigd komt een bowlingcentrum met acht wedstrijdbanen. Het bowlingcentrum komt er op initiatief van ondernemer Freddy Schijf die ook eigenaar is van Bowling Goes. Voor een deel van de werkzaamheden zal worden samengewerkt met Sjaloom Zorg. Deze organisatie verzorgt nu ook al een eeterij in hetzelfde pand.

This entry was posted in november2014. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>