Bowlingcentrum Tholen met acht wedstrijdbanen

Ondernemer Freddy Schijf uit Kloetinge, eigenaar van Bowling Goes, heeft bij de gemeente Tholen een plan ingediend voor het openen van een bowlingcentrum met horecagelegenheid. De acht bowlingbanen komen in het complex aan de Stevinweg 1 in Tholen waar ook Eeterij de Thoolse Brug en Salus Healthclub zijn gevestigd. Schijf wil voor de jaarwisseling openen. Hij gaat samenwerken met Sjaloom Zorg.
De plannen voor een bowlingcentrum liggen ter inzage op het gemeentehuis in Tholen. Volgens de Kloetingse ondernemer is de gemeente in principe akkoord met de plannen. Waar het om spant, is het rondkrijgen van het huurcontract. Daarover is hij in onderhandeling met de verhuurder. De begane grond van het complex aan de Stevinweg in Tholen staat geruime tijd leeg.
Schijf werd via zijn netwerk op de hoogte gebracht van de beschikbaarheid van de locatie. Eerder had hij zijn zinnen gezet op een stek in Bergen op Zoom. Maar die vond hij niet. Zodoende kwam hij in Tholen uit. Daar ziet hij volop kansen. ,,Op Tholen is geen enkele slechtweervoorziening. Een bowlingcentrum is dan een mooie aanvulling op de bestaande voorzieningen.”
Bericht uit de Thoolse Courant
This entry was posted in september2014. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>