Category Archives: september2014

Bowlingcentrum Tholen met acht wedstrijdbanen

Ondernemer Freddy Schijf uit Kloetinge, eigenaar van Bowling Goes, heeft bij de gemeente Tholen een plan ingediend voor het openen van een bowlingcentrum met horecagelegenheid. De acht bowlingbanen komen in het complex aan de Stevinweg 1 in Tholen waar ook Eeterij de Thoolse Brug en Salus Healthclub zijn gevestigd. Schijf wil voor de jaarwisseling openen. Hij gaat samenwerken met Sjaloom Zorg. De plannen voor een bowlingcentrum liggen ter inzage op het gemeentehuis in Tholen. Volgens de Kloetingse ondernemer is de gemeente in principe akkoord met de plannen. Waar het om spant, is het rondkrijgen van het huurcontract. Daarover is hij in onderhandeling met de verhuurder. De begane grond van het … Continue reading

Posted in september2014 | Leave a comment

Inschrijven voor de Regio Trioleague

De inschrijving voor de Regio Trioleague is weer geopend. De eerste speeldag is op zaterdag 11 oktober. De inschrijving staat open voor alle spelers die spelen of lid zijn  van de bowlingverenigingen in Zeeland. Doen !!  

Posted in september2014 | Leave a comment

Zeeuwse jeugdspelers in voorselectie EK Jeugd 2015

Lindsey Paling (BV Middelburg) , Elvira de Weerdt (BV Goes) en Jelle Groen (BV Goes) zijn uitgenodigd door de NBF om deel uit te maken van de voorselectie voor het meisjes c.q. jongensteam ter voorbereiding op de EYC 2015 (Europese Jeugd Kampioenschappen) die plaatsvinden van 28 maart t/m 5 april 2015 in Leipzig (Duitsland). Nederland neemt deel aan dit evenement met een jongens- en meisjesteam van 2 keer 4  personen. Ze zullen een traject moeten doorlopen van verschillende trainingsdagen en deelname aan het NK jeugd. Eind november wordt er bekend gemaakt wie er doorgaan naar de 2e selectieronde. Zondag 15 februari wordt de definitieve EYC selectie bekend gemaakt.

Posted in september2014 | Leave a comment